Foarte mulți dintre noi decidem la un moment dat să nu mai fim sensibili, să nu ne dăm voie să simțim nimic. Asta e cu "dus și întors" ...

Construim ziduri groase în jurul nostru pentru a evita să fim răniți de altcineva. Problema este că, totodată, nimeni nu ne poate face nici bine.  Aceasta este zona de confort în care nu simțim practic nimic. Zona de confort este un spațiu psihologic, nu fizic. Tradus, e-n capul nostru!

Ce contează că în viitor vom plăti o factură uriașă?

Și care aduce cu sine cea mai cruntă durere: cunoașterea că ne-am risipit inutil viața.

Sunt Ela Balaj, ca rol profesional: sunt psiholog clinician și psihoterapeut integrativ. Lucrez la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare și în cabinetul privat. În viața personală, sunt mamă, prietenă, colegă, fiică etc

Vă așteptăm la prima Seară Pozitivă din acest an, să vorbim despre zona de confort, blocaje, frici cu care ne confruntăm cu toții. Și nu în ultimul rând, despre ce înseamnă să conștientizăm că avem nevoie de ajutor și să ne lăsăm ajutați.

Mai multe povești, la fața locului :)

Data: marți 15 ianuarie 2019 ora 18:00-20:00

Locația: Hotel Mara, Bld. Unirii, nr. 11. 

Donație: 20 lei, înainte de începerea întâlnirii, pentru susținerea evenimentului organizat de Asociația Schimbare Pozitivă.

Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator local Seri Pozitive Baia Mare: Roxana Cutureanu 0751-021484