Bun gasit, oameni pozitivi!

Sunt Mihaela Ariciu, sunt instructor sportiv și toți mă cunosc datorită tenacitații și perseverenței care mă învăluie la fiecare pas. Asta e ceea ce vreau să vă transmit! Pentru că motto-ul meu este "Never give up"! Sunt o fire energică, motivată și pasionată de lucrurile frumoase!

În întâlnirea noastră vreau să vă simtiți bine, să redescoperiți bucuria râsului copilaresc!

Despre Yoga Rasului: este un execiţiu de rutină unic, care îmbină exerciţiile de râs, cu exerciţii de respiraţie yoghină (Pranayama ). Oricine poate râde fără să se bazeze pe umor, glume sau comedie. Iniţial râsul este simulat ca un exerciţiu fizic în acelaşi timp menţinând contactul vizual cu membri grupului şi promovând comportamentul jucăuş - copilăresc. În majoritatea cazurilor acest exerciţiu de râs duce rapid la un râs real şi contagios. Ştiinţa a dovedit incapacitatea corpului uman de a face diferenţa între râsul simulat şi râsul real.

Yoga Râsului/Laughter singura tehnică care permite adulţilor să experimenteze un râs copios fără implicarea gândirii raţionale.

Data: 24 aprilie 2018, ora 18:00-20:00

Locația: Aerobic Gym by Mihaela Ariciu, B dul Bucuresti nr 44, langa Octopus

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: