Experienţa minunată a maternităţii ne schimbă radical viaţa. Am vrea să oprim timpul în loc, să savurăm fiecare moment alături de puiul atât de drag. Astfel a luat naştere Work at Home Moms, o comunitate frumoasă a cărei  misiune e de a sprijini mamele care lucrează de acasă, part time, project based, dar și pe cele antreprenoare.

Vă invităm să cunoaşteţi 3 poveşti de succes, mămici din cadrul Work at Home Moms Baia Mare, care au ales drumul mai dificil dar plin de satisfacţii, şi reuşesc să îmbine armonios viaţa de familie cu cea profesională. De asemenea veți afla mai multe despre comunitatea Work at Home Moms Baia Mare, ce înseamnă să fii parte dintr-o astfel de comunitate și cum reușim să păstrăm un echilibru sănătos între viața profesională și cea de familie

Mai multe informaţii pe www.wahm.ro

Data: 26 septembrie 2017, ora 18:00-20:00

Locația: Podul Viilor 9

Consumația NU este inclusă!

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: