Suntem în secolul vitezei și tot programul nostru se desfăşoară în ritm alert. În acest context poate fi dificil să încercăm să găsim timp pentru activităţi în folosul altora, pentru acţiuni de voluntariat. Chiar dacă viața noastră se derulează zi de zi într-un ritm alert, tot mai multe persoane își dau seama că voluntariatul le poate oferi un alt fel de a interacționa cu oamenii. Voluntariatul înseamnă să oferi din timpul tău celor ce au nevoie de el sau cărora le poți adăuga valoare în sensul cel mai profund. 

Sunt Cristian Pașca și vin la această întâlnire cu bucurie pentru că am ocazia să împărtășesc ce a adus voluntariatul în viața mea. Reprezint Asociația Rotaract Club Satu Mare și împreună cu colegii mei din tară și străinătate desfășurăm activități pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

Rotaract Satu Mare și-a pus bazele în 2004, iar în 17 noiembrie 2005 Rotaract Club Satu Mare a intrat în marea familie Rotary International. Suntem un grup dinamic, plin de energie și aspirații, unit în diversitate și țeluri comune. Credem cu tărie că schimbarea în bine este un act de voință și suntem hotărâți să depunem toate eforturile în acest sens. Căutăm să ne dezvoltăm aptitudinile de leadership prin asumarea de responsabilităţi şi standarde etice, respectând valorile morale, drepturilor individuale, egalitatea șanselor și demnitatea. Nu uităm niciodată să ne bazăm unii pe alții și, bineînțeles, să ne distrăm.

Despre activitățile noastre și despre ce putem face ca să fim folositori în comunitățile noastre, voi vorbi în această seară. Vă aștept!

Data: 4 decembrie 2018, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: