Bine v-am găsit! 

Sunt Atma Hari! 

Marea mea pasiune este dezvoltarea și creșterea la nivel personal și colectiv, a calității noastre ca oameni. Cred că suntem aici să ne bucurăm din plin de viață, să trăim cu pasiune, iubire, sănătate, fericire, pace și succes pe toate planurile. 

Prin terapii, workshopuri și cursuri asist oamenii să se reconecteze cu sufletul lor și să facă schimbări pentru a trăi viața pe care și-o doresc și pentru a crea în jurul lor lumea în care vor să trăiască. 

Viața m-a dus în India acum 11 ani  unde am studiat 3 ani și am devenit Instructoare certificată de Kundalini yoga, după care m-am mutat în Londra unde am studiat terapie prin sunet și m-am format ca terapeut și instructor de Theta Healing timp de 7 ani, iar mai apoi în România, unde permit această cunoaștere să înflorească cu iubire. Vă aștept să ne cunoaștem mai bine! 

Data: marți 4 decembrie 2018 ora 18:00-20:00

Loc: Școala Internațională, str Victor Babes nr 26B

Detalii organizatorice: Imbrăcăminte lejeră, de relaxare, o păturică, o sticlă cu apă, zâmbet pe buze și inima deschisă :) 

Donație: 20 lei, înainte de începerea întâlnirii, pentru susținerea evenimentului organizat de Asociația Schimbare Pozitivă

Coordonator local: Roxana Curureanu 0751021484

Înscrieri: