Te invitam la ultima seara Pozitiva din aceasta vara de la Bucuresti, in cadrul careia vei afla de unde sa pornesti in vindecarea relatiei cu parintii. Mi-am ascultat impulsul sa iti impartasesc din experientele si lectiile pe care le-am trait in relatia cu parintii mei, care mi-au fost cei mai mari maestrii.

In urma cu 4 ani am cerut un semn de la univers, vroiam sa inceteze suferinta pe care o purtam pentru ca nu m-am simtit iubita si apreciata de catre parintii mei.  Ei bine, acesta a fost primul pas spre vindecare. Universul m-a ascultat si mi-a trimis un curs care mi-a schimbat cu totul perspectiva. Dupa acel curs au aparut altele si noi teste pe care eram nevoita sa le trec in drumul spre vindecare. Nu a fost usor, vindecarea nu e usoara, dar sunt dovada vie a faptului ca este posibila!

Mi-am dat seama ca totul porneste de la relatia pe care am avut-o cu parintii mei.  Uita-te la relatia pe care tu o ai cu partenerul,  colegii de munca, prietenii sau banii din viata ta, si o sa vezi cat de mult se aseamana cu ceva ce nu poti accepta la parintii tai. E vorba de acea rana care ti-a fost trezita inca din copilarie.

Cu mama am avut multe de vindecat, ea era cea care ma critica incontinuu si care era vesnic nemultumita de mine. Cu cat vroiam sa ii fac mai mult pe plac cu atat se indeparta de mine. Nu intelegeam de ce pana intr-o zi....

Cu tata am vorbit despre mine si viata mea de vreo doua ori in 25 de ani. Credeam ca nu sunt suparata pe el pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca nu imi cunosc tatal si ca el nu ma cunoaste, si atunci a inceput procesul.

Am suferit mult pentru ca nu am avut parintii pe care mi i-as fi dorit pana intr-o zi cand eu am facut primii pasi... si ghiciti ce? Ei s-au schimbat. Cuvantul "te iubesc" nu a existat pana acum patru ani in vocabularul familiei mele si sunt recunoscatoare de fiecare data cand il aud de la mama, tata, bunica, bunicul si sora mea.

Te invit sa participi la acesta seara pozitiva cu inima deschisa pentru a pune o caramida in vindecarea relatiei cu parintii tai. Vino cu un carnetel si un pix pentru ca te voi puna la treaba . Chiar daca parintii tai nu mai sunt in viata poti sa iti vindeci relatia cu ei, pentru ca o data ce vei face schimbarea in interiorul tau lucrurile din viata ta se vor schimba.

Relatia defectuoasa pe care am avut-o cu parintii mei mi-a adus cel mai mare dar, si anume: acela de a ma asuma pe mine insami.  Mi-a adus darul de a ma accepta cu toate defectele pentru care eram criticata si pedepsita. M-a adus mai aproape de mine si de sufletul meu.

Cine sunt eu? Un copil de parinti, care a  avut curajul sa caute raspunsuri si sa le asculte....Te astept sa ne cunoastem!

Alina Finta

Cand?

Marti,8 iulie 2014, intre orele 19-21.

Unde?

Ne intalnim la Urbanesc, Strada Pictor Ștefan Luchian 17, București. Este un loc foarte primitor aproape de Biserica Armeneasca.

Daca vii de la Universitate, poti lua cateva statii troleibuzele 66 si 85, sauautobuzul 336 sau 311 (din PiataRosetti) pana la statia Armeneasca

Cat?

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine!