Ți-ai pus vreodată problema de ce te îmbolnăvești?
* De ce tu și nu alții din jurul tău?
* De ce virușii și bacteriile te-au „atacat" pe tine și nu pe colegi?
* De ce s-a îmbolnăvit un organ și nu altul?
* Dar de ce ai probleme pe partea stângă a corpului și nu pe dreapta, sau invers?
* De ce nu te ajută niciun tratament?
* De ce cancer și nu altă boală?
* De ce unii se vindecă, iar alții chiar mor din aceeași boală?

Ce este NOUA MEDICINĂ Germanica? 

Ca sa primiti raspuns la toate aceste intrebari, vă așteptam cu drag la evenimentul "Vindeca-ti boala, intelege-ți emoția, împrietenește-te cu trupul tău " în care ne vom cunoaste mai bine organismul, dar si emotiile care declanseaza bolile prin care corpul nostru doreste sa ne ajute sa intelegem mai bine mesajul din spatele lor. Lasati-va inspirati de povestea mea și cu siguranță va veti regăsi în ipostaze asemănătoare și veti primi idei sau sugestii care va vor fi de folos.
Sunt dr. Camelia Nita, medic medicina generala si va voi explica cauzele imbolnavirii si nu efectul acestora. Am descoperit acesta parte a medicinii care nu se ragaseste, inca, in tratamentele alopate . Mai intai de toate sunt parinte, mama a 2 copii si va pot spuna ca experientele celor din jur,dar si ale mele, intrebarile lor, dar si ale mele au condus la a descoperi si alta parte a medicinii: noua medicina germanica.
In cadrul acestei seri veti afla ca in spatele fiecarei boli se afla o emotie si veti fi indrumati sa descoperiti emotiile copiilor pentru a-i ajuta sa se "vindece singuri".

Mai multe despre d-na dr Camelia Nita gasiti pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/nita.cameliaemilia/

https://www.facebook.com/terapieploiesti/

Vă așteptam cu drag la o Seară Pozitivă în care ne vom cunoaste mai bine organismul, dar si emotiile care declanseaza bolile prin care corpul nostru doreste sa ne ajute sa intelegem mai bine mesajul din spatele lor. Lasă-te inspirat(ă) de povestea mea și cu siguranță te vei regăsi în ipostaze asemănătoare și vei primi idei sau sugestii care îți vor fi de folos.

Data: 11 aprilie 2017, ora 18.00-20.30

Locația: Centrul Educational RAMI KIDS, STRADA Ion Creanga, nr 8, Ploiesti

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri