Mă numesc Radu Sărăndan, de profesie medic. Practic în continuare medicina homeopată și  totodată, sub îndrumarea mea se formează oameni în domeniul Programării Neuro-Lingvistice (pe scurt NLP).

Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc.

Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam. Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP, certificat de IANLP (Asociația Internațională de NLP).

Acum, după o experiență de peste 4.500 de ore de formare și peste 1000 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții de la ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.

Cuvintele care caracterizează cel mai bine NLP-ul sunt: PERFORMANȚĂ, COMUNICARE, DEZVOLTARE PERSONALĂ, SCHIMBARE.

De fiecare dată când viaţa ta nu se desfăşoară cu bucurie, fericire, pace şi armonie şi apar, în schimb, frica, furia, neputinţa, durerea sau chiar unele afecţiuni medicale, sunt semne că ai activat o rană emoţională.

Emoțiile negative stau la baza relațiilor dezastruoase, a depresiilor, anxietății şi a stresului, care sunt, uneori, o parte integrantă a vieţii noastre. Frecvent, oamenii cred ca merită să sufere, ajung la deznădejde, crezând ca sunt pedepsiți de o forță supremă sau nu cred că se pot vindeca de această suferință.

Acțiunea direcționată, determină ca lucrurile să se întâmple în direcția dorită, în aşa fel incât, în momentul când te oprești și privești în jur, să realizezi că te-ai apropiat de ceea ce-ți dorești. 

În seara aceasta împreună vom rezolva cât de mult este posibil din rănile din trecut. Vei primi și o meditație/călătorie gratuită ,,Vindecă rănile trecutului'' pe care am conceput-o pentru a rezolva la nivel de subconștient, răni emoționale de care nici măcar nu ești conștient. Astfel călătorie de vindecare începută împreună o vei continua ascultând această meditație/călătorie.

Data: marți, 09 aprilie, ora 18:00-20:00

Locaţia: Bianco Milano, Strada Republicii, nr.10, Oradea

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator proiect Seri Pozitive Oradea - Delia Tipi e-mail: tipidelia@yahoo.com, telefon: 0745 - 311.620

Inscrieri: