Pentru luna august, pregătesc o Seară pozitivă specială. Pentru că la Seara pozitivă a lunii Iulie s-a discutat mai puțin despre împăcare, m-am gândit să ating încă o temă sensibilă: vindecarea relațiilor de familie. De ce am ales această temă? M-am gândit că se leagă foarte frumos de tema lunii iulie și observ în jurul meu oameni care au această problemă. Observ că încă se mai duc "lupte" între copii și părinți, relația cu părinții partenerului de cuplu e de cele mai multe ori o relație tensionată sau cuplul ajunge la un compromis unanim acceptat doar de dragul liniștii. La fel relația cu frații sau surorile necesită o atenție specială. M-am gândit să dezvolt puțin și vindecarea relației cu fostul partener de viață, după separare, astfel încât să se instaleze liniștea, pacea și armonia.

Sunt Delia Danea - psiholog&trainer programe de dezvoltare personală și sunt un om obișnuit, la fel ca tine. Cred că viaţa este un dar iar noi, oamenii, am venit pe acest Pământ să strălucim, să iubim, să ne bucurăm. Prin proiectele pe care le desfășor mi-am propus să dau mai departe conștientizările mele și să fiu alături de oameni pentru a-i ajuta să descopere frumuseţea vieţii de zi cu zi, să-şi găsească motivaţia de a-şi pune în practică visele, să-şi (re)găsească pofta de viaţă şi să se bucure de darurile vieţii.

Mai multe despre activitatea mea găsești aici:
http://viata-un-dar.ro/

Te aștept cu drag la Seara pozitivă a lunii August.

Data: 26 August 2014, ora 18.00-20.00

Locația: Asociația Consult Scolari Satu Mare, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrierile se fac completand formularul de mai jos: