Mă numesc Monika Vari Nagy și sunt antrenoare de Balance & bodyART. După terminarea facultății de litere în Oradea, simțeam nevoia să călătoresc în lume, să aprofundez limbile învățate și să cunosc alte culturi...

Am lucrat câțiva ani pe vas de croazieră la Carnival Cruise Lines, după care am ajuns să trăiesc 5 ani în Noua Zeelandă, unde a început vocea mea interioară să-mi șoptească, că ceva nu e în regulă, nu sunt la locul meu, pe calea mea.
Ascultând-o, m-am reîntors în țară și mi-am urmat pur și simplu intuiția, care m-a orientat spre sport, care era prezent întotdeauna în viața mea. De atunci mi-am dat seama, că nu contează unde te afli în lume, doar să te ocupi cu ceea ce-ți place...să-ți urmezi visele...doar astfel poți să oferi și oamenilor din jurul tău cea mai bună versiune a ta, care te va împlini.
Și de ce aici? Pentru că aici este nevoie de această formă de mișcare, aici este tot mai mare dorința oamenilor care îşi conștientizează trăirile si corpul, ca în timpul liber să elimine stresul acumulat, încordarea, şi să-şi găsească liniștea.
Ei ar dori să se regăsească, ca spiritul şi trupul să fie în echilibru. Pe mulți de aceea îi vom găsi în sălile de sport pentru că doresc să aibă o condiție fizică bună, o rezistenţă fizică mai bună, sau să scape de nervozitatea şi tensiunea acumulate la locul de muncă.
Bineînțeles că pe mulți îi interesează şi aspectul fizic, deoarece media, reclamele şi uneori şi cei din jurul nostru ne induc această dorinţă. Însă pentru o ţinută corectă şi frumoasă nu numai corpul trebuie întreţinut ci şi sufletul şi starea psihică.
Un astfel de antrenament se adresează nu doar fizicului, și nu se concentrează doar asupra muşchilor ci şi asupra psihicului, fiindcă omul este format din trei elemente: trup, minte şi suflet.
Abia aștept să ne cunoaștem și să vă pot spune mai multe despre mine și despre aceste antrenamente fantastice, după care trecem la practică, ca să simțiți și voi pe pielea voastră despre ce vorbesc aici.

Data: marți 30 iulie, ora 18:00-20:00

Locaţia: Cetatea Oradea 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator local: Delia Georgiana Tipi , Email: tipidelia@yahoo.com Telefon: 0745 311 620

Inscrieri: