In calitate de parinti, suntem cei care construim viitorul copiilor nostri, iar primii ani sunt cruciali in dezvoltarea lor.

Haideti sa descoperim impreuna cum putem sa ne ajutam copiii sa se dezvolte armonios si sa-si atinga potentialul!

Sunt Andreea Cojoc, manager al Centrului FasTracKids, un centru educational de tip enrichment, care ofera copiilor un cadru non-formal de dezvoltare pe toate planurile - cognitiva, sociala si emotionala. De 8 ani lucrez cu si pentru copii, avand experienta in educatia timpurie. Mai inainte de toate insa, sunt parinte! Un parinte interesat de dezvoltarea completa a copilului meu, dezvoltare care se leaga desigur si de dezvoltarea copiilor din jurul lui.

Imi propun sa vorbim in aceasta intalnire despre principii alternative in educatie, despre abilitatile innascute ale copiilor, cum le identificam si cum le stimulam, si despre modul in care influentam, ca si parinti, dezvoltarea neuronala a copilului nostru, prin activitatile la care ii expunem in primii ani de viata.

Vom identifica provocarile cu care se confrunta pe plan social si emotional copiii, si cum ii putem ajuta sa devina increzatori in ei, cooperanti, empatici, creativi si inventivi.

Data: 11 OCTOMBRIE 2016, ora 18:30 - 20:30
Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: