Sunt Karolina Orsolya Rozsi și vă invit să petrecem o Seară atipică în iubirea și lumina cristalelor, o seară pe care vom consacra simțurilor și energiilor pe care ni le dăruiesc aceste ființe vii, minunate.

Recomand să veniți cu inimile larg deschise și cu mințile mai puțin implicate, încât tot ceea am de transmis împreună cu cristalele, să pătrundă cat mai profund în sufletele și inimile voastre. Va fi o seara în care se vor crea și se vor intensifica legături între OM și Cristale.

Sunt profund Recunoscătoare pentru această ocazie minunată, de a aduce în plan fizic, tot ceea ce simt și știu despre Cristale. Mă definesc prin ceea ce fac zilnic: dăruiesc, iubesc și creez cât mai conștient o viață magică și minunată împreună cu Cristale. Trăiesc chemarea mea, sunt o ființă liberă care canalizează în plan terestru tot darul cu care am fost și sunt înzestrată, creez bijuterii terapeutice cu cristale, prin care exprim și pasiunea mea profundă legata de Universul frumosului.

Câteva din creațiile mele le găsiți pe pagina mea de facebook Rainbow Jewelry (https://www.facebook.com/rainobwjewelry/?fref=ts)

Vă aștept cu drag!

Data: 17  NOIEMBRIE 2015, ora 18:30-20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

 

Înscrieri, aici: