Suprema fericirea a părinților se află acolo unde copiii lor se simt fericiți. Un copil are nevoie de puține lucruri pentru a se simți împlinit. Unul din aceste lucruri este familia.

Am vrut să ofer cuiva dragostea mea, și cui aș fi putut, dacă nu unui copil abandonat.

Ethan e numele pe care l-am ales pentru a-i proteja identitatea reală.

Sunt Loredana Pașca și te invit să-mi fii alături în această seară de împărtășire, o seară în care vei afla ce m-a determinat să urmez procedurile de adopție, ce a însemnat această decizie pentru mine și familia mea, cum am depășit provocările apărute pe parcurs în acest demers și cum le-am facut față. Această seară nu este doar despre adopție ci este despre legătura dintre mamă și copil, o legătură unică dincolo de cuvinte.

Cea mai mare frică a mea când am decis să apelez la Serviciul de protecția copilului și familiei a fost și este "ce îi voi spune acelui copil când va crește mare, cum îi voi explica faptul că nu sunt mama lui.”

Ethan a implinit 4 ani de curând și ne iubește nespus încât teama s-a mai risipit, s-a creat o legatură puternică și profundă, bazată pe atașament, încredere, respect.

Ethan este copilul nostru și acest lucru nu se va schimba niciodată.

Povestea mea te poate inspira și pe tine sau poate aduce clarificări cuiva apropiat. Te aștept cu drag!

Data: 18 iunie 2019, ora 18:00 - 20:00

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Înscrieri: