Invitat: Lia Ardelean

Sunt Lia! Cred despre mine că sunt o femeie curajoasă, cu  vise mărețe, cu responsabilitate și dăruire. Viața mi-a fost cel mai bun profesor. Așa am învățat că orice întuneric poate fi transformat în lumină și că orice este posibil, în viață, atunci când decizi asta.

Am locuit o viață întreagă în Oradea și m-am mutat în Satu Mare de câteva luni, fiind de fapt sătmăreancă de origini. Sunt mamă din "oficiu" a patru copii fantastici Ruxandra, Alexandra, Oana și Paul,  de  22, 8, 6 și 4 ani. Sunt autor, speaker și în prezent terapeut - fac Terapie cu pești la Aquastar. Pasiunea mea  este aceea de a vorbi oamenilor, de a-i învăța, motiva și chiar inspira. Am ținut  câteva seminarii despre relații și echilibrul spiritual. Am vorbit în public în cadrul unor evenimente organizate de:  Toastmasters, 5MS și am participat în proiecte comunitare, făcând parte din Grupul Femina, grup inițiat și susținut de Fundația Comunitară Oradea.

      Subiectul din această seară, "Unde ți-ai pierdut puterea?" vrea să aducă o lumină nouă și o abordare personală în urma experiențelor de viață trăite, despre cum  putem să ne descoperim puterea interioară, cum putem dezvolta încrederea în noi atunci când știm cine suntem și ce resurse zac înlăuntrul nostru. Știu cu certitudine că oamenii au nevoie de aceste informații  și adevăruri pentru a se putea descoperi pe sine, a-și descoperi puterea interioară și a o folosi în favoarea lor. În ultimii ani, după o puternică conștientizare și transformare personală,  dorința sufletului meu, a fost și este, să îi redau pe oameni lor înșiși. Să-i ajut să înțeleagă că nu mai are rost să se risipească în exterior când toată puterea de care au nevoie se află înlăuntrul lor.

Despre cine este și unde este această putere, despre influența clară a acestor lucruri asupra sănătății și echilibrului în viață, voi dezvălui amănunte în cadrul Serii pozitive a lunii Noiembrie.

Data: 18 Noiembrie 2014, ora 18.00-20.00

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor (Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"), Sala mare, Et. 1

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri  aici: