Daca ar fi sa vorbim despre iubire, cu siguranta nu ne-ar ajunge orele dintr-o zi, iar de-ar fi sa citim doar a mia parte din ce s-a scris despre ea nu ne-ar fi destule zilele dintr-o viata. Mi-a placut mereu Lev Tolstoi, indiferent de starea sufleteasca pe care am avut-o: "Iubirea? Ce-i iubirea? se gandea el. Iubirea sta in calea mortii. Iubirea este viata. Tot, tot ce inţeleg, inteleg numai pentru ca iubesc. Tot ce exista, exista pentru ca iubesc. Totul e legat numai de iubire." Si Leo Buscaglia, cunoscut ca "Dr. Love" sustine ca Iubirea este viata. Si daca iti lipseste iubirea, iti lipseste viata. Cu  totii probabil impartasim aceleasi convingeri.

Insa in momentele in care credem ca nu mai suntem iubiti incepem sa ne indoim ca vom mai putea face asta vreodata, si intram atat de repede in vartejul suferintei, ca in scurt timp fiecare celula a corpului nostru isi striga durerea. Orice om a trecut printr-o experienta ca asta, dar oare ne-am si vindecat ranile? Mai ducem cu noi inca parti din trecut, sau simtim ca suntem unde ne e locul?

Serile pozitive intotdeauna sunt colorate cu emotii frumoase, cu oameni care-si deschid mintea si inima, cu suflete care primesc si daruiesc din iubirea lor.

Te invit sa petrecem aceste doua ore impreuna nu ca sa dezbatem acest subiect, cu toate ca nimic nu mi se pare mai frumos pe lume, ci doar sa cautam impreuna niste noi intelesuri, sau niste raspunsuri la intrebari (poate) nerostite inca.

Eu sunt Camelia Brad, am 46 de ani, in aceasta seara voi fi in postura de om care iubeste viata. In ultimii 2 ani si jumatate viata m-a distribuit in rolul de psiholog, joc pe scena mamelor si a sotiilor, si am dat candva si probe serioase pentru femeia care cauta descurajata in scenariu replica la intrebarea "unde cauti tu iubirea?". Te astept cu drag!

Data: 6 OCTOMBRIE 2015, ora 18:30-20:30

Locatia : Sediul Asociatiei Schimbare Pozitiva, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

La sfarsitul intalnirii, participanţii sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia și toate se vor aranja pentru tine.