"E chiar adevarat. Am luat si eu sa incerc, din curiozitate.. Alex a fost plin de muci...dupa 2 zile de aerosoli cu uleiuiri plus dat pe piept, spate si dupa urechi... i-a trecut toata raceala. Efectiv nu-mi vine sa cred cat de repede a scapat de mucisori, fara sa-i administrez niciun medicament. In prima zi, dupa prima serie de aerosoli i-au curs mucisorii ca la robinet, a doua zi avea fff putin si putin grosi, care pana seara i-a suflat si s-au dus. Azi..e a treia zi si nu mai are nimic."

Iata marturia unei mamici care a testat Uleiurile esentiale terapeutice...

Ati auzit poate si v-ati intrebat ce sunt uleiurile esențiale terapeutice, ce proprietati au și ce fac ele o data ajunse in contact sau in preajma organismului nostru și al copiilor noștri. Răspunsuri la toate acestea și mult mai multe va impartasesc la Seara pozitiva dedicata in exclusivitate lor!

Vom afla secretele lor care ne ajuta sa:

- ne imunizam copii natural, fara medicamente;

- ii pregătim pe copii și nu numai pentru intrarea în colectivitate;

- scăpăm de grija răcelii, muci, febra, otita, durere de dinți, de burtica, stres sau chiar kg în plus

- aducem armonia în casa și corpul nostrum.

Va vom împărtăși suporturile pt un somn liniștit, pt imunitate, cognitiv și emoțional, uleiurile de top pt bebeluși și gravidute si remedii pt otita, congestie nazala, durere in gat, tuse seaca și productiva, febra și dureri de burtica, colici, dar și rău de mișcare.

Sunt Anka Idriceanu, mamica Stefaniei,  si am descoperit magia uleiurilor cautand o varianta alternativa de tratament in urma administrarii multor antibiotic fetei fara nici un rezultat imbucurator . Am cheltuit foarte mult în farmacii și îmi doresc descoperind uleiurile esentiale sa nu mai întru niciodată în ele. Sunt o mamica împlinită și ma simt în siguranță cu uleiurile terapeutice.

Imi doresc ca fiecare mămică sa descopere și sa vadă ce simplu este sa treci peste hopuri de sănătate a picilor doar cu cateva picaturi de ulei essential.

Daca ti-am starnit interesul, te astept la Seara pozitiva din 26 septembrie sa povestim despre miracolul dint-o picatura!

Data: 26 septembrie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: