În zilele noastre oamenii devin tot mai preocupați de căutarea propriei fericiri și menținerea stării de sănătate.

De foarte multe ori, însă, suntem tentați să căutăm în exterior ceea ce ne lipsește. Suntem educati să "ne dăm puterea" și ajungem să ne ignorăm astfel dorințele autentice ale sufletului și semnalele corpului care ne dau de știre când ceva nu e în regulă.

Te invit la o seară în care să îți acorzi prioritate! Am pregătit pentru tine tehnici de relaxare a minții ca să relaxăm și să ascultăm corpul. Te invit să gasesti conexiunea între gândurile pe care le ai și bolile pe care ți le creezi. Îmi doresc să te ajut să îți recapeți puterea personală și să o păstrezi pe termen lung.

Mă numesc Raluca Mîrza și sunt Happiness Coach și trainer de relaxare acreditat. De doi ani mă ocup "oficial" cu terapiile alternative și am avut ocazia să studiez și să practic în România, Germania și Elveția. Lucrez cu oameni cu diverse afecțiuni pentru a-i ajuta să îți găsească și să își utilizeze infinitul potențial.

Vă invit cu drag la o Seară Pozitivă de asumare și recunoaștere a propriei valori!

Data: 29 MARTIE 2016, ora 18:30-20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

 

Înscrieri, aici: