1.Trebuie sa raspunzi mereu la situatii de criza?

2. Cand pleci de la servici "la timp" te simti vinovat sau stresat pentru sarcinile ramase neterminate?

3. Iti este greu sa iti gasesti timpul necesar pentru familie si/sau prieteni?

4. De cele mai multe ori ai foarte multe de facut?

5. Iti este greu sa gasesti un sistem de organizare a timpului care sa functioneze bine in cazul tau?

Daca ai raspuns afirmativ, haide sa vorbim Timpul nu poate fi organizat, doar activitatile pot fi organizate

Nu mai spune ca nu ai timp. Avem acelasi numar de ore pe zi ca Hellen Keller, Pasteur, Michelangelo, Maica Teresa, Leonardo Da Vinci, Thomas Jefferson sau Albert Einstein." (H. Jackson Brown)

Sunt Andreea Maria Bobis - Trainer , Coach si Speaker certificat John Maxwell Team. In anul 2014 am luat prima data contact cu dezvoltarea personala prin intermediul a diferite cursuri si carti si am inceput sa facilitez grupe de mastermind pe programele lui John Maxwell. In 2016 am inceput sa facilitez programe de eficientizare personala din perspectiva manageriala, in colaborare cu LMI Romania. Imi place sa citeasc si sa petrec timp de calitate cu copii din grupele de mastermind. Imi place sa lucrez cu oamenii, ajutandu-i pe cei din jur in rezolvarea problemelor pe care acestia le intampina.

Data: 23  octombrie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: