Traim intr-o societate care ne preseaza sa avem toate raspunsurile. Resimtim un disconfort si ne este greu sa spunem "nu stiu". Este un deziderat sa avem raspunsurile la toate intrebarile care ni se adreseaza.

Copiii nu sunt invatati sa zica "nu stiu". De la adulti invata ca este absolut necesar sa aiba toate raspunsurile. Atat de des vedem adulti care evita intrebarile sau inventeaza raspunsuri fie din jena, fie din frica.

Atunci cand ne este frica ca nu stim raspunsul la o anumita intrebare devenim preocupati sa scapam de acel discomfort mai degraba decat sa fie motivati sa invatam ceva. Ni se fura astfel bucuria de a fi curiosi.

Un indiciu al inteligentei emotionale este sa te simti sigur pe tine chiar si atunci cand nu ai toate raspunsurile, atunci cand lucrurile din viata ta sunt incerte.

Vino la o Seara Pozitiva in care vom discuta despre beneficiile lui "Nu stiu" pentru dezvoltarea inteligentei emotionale.  

Invitat: Alexandra Gorea - psiholog, Director General Centrul Playful Learning 

Data: 27 ianuarie 2015, ora 18:30-20:30

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.7

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: