Zambeste! :) A sosit timpul. Da, timpul pentru ca puterea ta interioara sa se trezeasca si sa iti dea aripi. A sosit vremea ca TU sa faci ceea ce iti spune sufletul fara a te mai lasa influentat de conditiile exterioare. E timpul pentru ca tu sa iti traiesti viata pe care ti-o doresti si nu viata altora. 

Ce interesant cum in loc sa ne folosim de puterea noastra interioara noi o ingropam, ne este rusine de ea, ne este frica ca va fi descoperita.

Marianne Williamson spunea:
"Cea mai profunda frica a noastra nu este ca suntem nepotriviti. Cea mai profunda frica este ca suntem puternici peste masura. Este lumina noastra care ne sperie, iar nu intunericul. Ne intrebam: Cine sunt eu sa fiu minunat, extraordinar, talentat, fabulos? De fapt-cine esti tu sa nu fii asa? Esti un copil al lui Dumnezeu. Cand tu „te joci(prefaci) mic" asta nu ajuta lumea. Nu e cu nimic iluminant sa fii limitat(contractat) iar altii sa se simta nesiguri in jurul tau. Cu totii suntem facuti sa stralucim precum copiii. Ne-am nascut sa manifestam gloria lui D-zeu care este in interiorul nostru. Nu este numai in unii dintre noi. Este in toti. Si, pe masura ce lasam lumina sa straluceasca, in mod neconditonat le dam si altora permisiunea sa fie lafel. Ne eliberam de frica iar prezenta noastra ii elibereaza si pe ceilalti." -Marianne Williamson

In momentul in care esti constient de puterea ta interioara, in momentul in care o accepti deja viata ta se pune pe un alt fagas. Stiu ca pe multi dintre voi va enerveaza fraza asta: tot ceea ce ai nevoie se afla in interiorul tau insa numai tu poti sa te cunosti, daca vrei, adanc si profund, numai tu poti sa te iubesti pur si curat, numai tu stii cum sa iti traiesti viata astfel incat sa fii implinit.
A venit timpul sa-ti faci ordine in viata si sa prinzi aripi.

Sunt Delia Muresan si te astept la aceasta seara pozitiva daca vrei:
- sa ai curajul de a te privi si de a te accepta asa cum esti
- sa te debarasezi de mastile si rolurile care iti ascundeau puterea interioara
- sa faci schimbari pozitive in viata ta si nu stii cum
- sa ai o stare de bine si sa traiesti in si cu bucurie.
Va fi o seara in care vom face exercitii, meditatii si vom scoate la lumina puterea ta interioara.

Respira adanc si inscrie-te aici. :) Esti pregatit(a) si nu uita: a venit timpul.

Data: 11 IUNIE intre orele 18:30 - 20:30
Locatia: Hotel BEYFIN, P-ta Avram Iancu nr. 3

La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.