In fiecare dintre noi exista o flacara, la unii destul de blanda si firava, la altii un foc care arde si lumineaza.

Cat de puternica este flacara ta interioara? Cum o alimentezi si cum faci sa intretii acest foc interior? Cat de constient(a) esti in alegerile pe care le faci? Sunt alegeri care iti micsoreaza lumina sau care iti intetesc focul?

In fiecare moment alegem, fie sa ne indepartam de noi si de puterea noastra, fie sa stam drepti in lumina si sa ne urmam drumul pe care Dumnezeu l-a croit pentru noi.

Flacara interioara este esenta noastra, este energia care ne ajuta sa luminam in intuneric si sa razbim indiferent de obstacolele care ni se astern in cale.

In cadrul acestei seri pozitive intentia mea este sa trezesc aceasta flacara din tine si te sustin sa te vezi asa cum te vede Dumnezeu. Intentionez sa te sprijin sa iti pui intrebarile potrivite pentru a face alegeri constiente si din iubire.

Asadar te astept la o seara pozitiva care sa te deschida spre lumina ta interioara si care sa iti aprinda focul inimii.

Delia Muresan, Coach Spiritual, Terapeut in Terapia cu Ingeri, Fondatoarea Asociatiei Schimbare Pozitiva.

Data: 30 ianuarie 2018, ora 19:00-21:00

Locatia: Centrul inspirational ART 36, Strada Popa Rusu 16A, etajul 2.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. 

Inscrieri: