Daniela Floroiu a devenit life coach după o carieră de peste 20 de ani în domeniul economic. În prezent, Daniela este coach, trainer, NLP master și hipnoterapeut și are convingerea că fiecare om are ceva de dăruit lumii în care trăiește, chiar dacă el nu este conștient de acel dar. Pentru că știe că-i poate inspira pe oameni nu neapărat prin ceea ce spune, ci prin ceea ce este, a creat câteva programe de dezvoltare personală menite să-i ajute pe cât mai mulți oameni să-și indeplinească visurile.  Daniela este un om pasionat de oameni al cărei vis este să-i ajute pe incă 10.000 de oameni să-și schimbe viața (dacă asta doresc), exact așa cum și-a schimbat-o și ea, atunci când și-a urmat chemarea sufletului. 

Oamenii sunt prin natura lor, organisme orientate spre succes. Ei au nevoie întotdeauna să se îndrepte spre un țel, și să-și dorească ceva ce nu au incă. Cu toate astea, deși mulți își doresc, puțini reușesc să-și transforme dorințele în obiective și obiectivele în realitate.

De ce asta? Pentru că cei mai mulți oameni își trăiesc fricile, astfel că nu mai au timp să-și trăiască visurile. 

La întâlnirea nostră lunară, Daniela ne va împărtăși din experiența proprie despre curajul de a-ți urma un vis. Astfel, dacă participi la evenimentul "Seri Pozitive", sustinut la Centrul Fericirii-București, în data de 11 aprilie, vei afla:

- Cum știi că te afli pe același drum cu visul tău?

- Care sunt cele 5 obstacole care stau în calea îndeplinirii unui vis?

- Cum scapi de teama de eșec sau de teama de succes?

- Ce anume te împinge spre visul tău?

- Care este strategia de succes pentru a-ți transforma un vis în realitate?

Data: 11  Aprilie 2017, ora 19:00-21:00

Locația: Decoralist, str. Constantin F. Robescu, nr. 1 bis

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. 

Inscrieri: