Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În cadrul acestei seri pozitive vom discuta despre cum funcționează mintea umană, care sunt convingerile care ne guvernează viața, care sunt pașii de urmat pentru a le schimba și cum putem să păstrăm și să creștem rezultatele pozitive.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, Mirela Gîț oferă workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care ajută în creşterea personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani.

Absolventă de Litere si pasionată de psihologie, și-a început cariera în școală, în calitate de cadru didactic. Și-a continuat munca de formare în vânzări, a dezvoltat echipe cu oameni frumoși și a avut împreună cu aceștia surpriza să descopere că există un set de principii universale ce se aplică la orice vârstă, în orice domeniu și, mai presus de orice, țin de propria noastra dezvoltare.

Data: 23 mai 2017, ora 18:00-20:00

Locația: Podul Viilor 9

Consumația NU este inclusă!

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: