Trăim în secolul vitezei și nu mai avem timp pentru propria noastră persoană. Tot mai mulți dintre noi conștientizăm faptul că viața trece pe langă, că o scăpăm printre degete la fel ca nisipul. Ratăm oportunități iar apoi regretăm faptul că nu ne-am dat o șansă.

Suntem ca o monedă. Fiecare parte reprezintă o alegere: cap- o alegere, pajura- o alegere, iar momentul în care se învârte în aer e de fapt momentul când noi ne dăm seama ce vrem cu adevărat, ce față vrem să cadă, cap sau pajură. Nu te simți nevoit să arunci moneda. Alege pur si simplu! Alege ce îți dorești. Nu lăsa forțele exterioare să iți influețeze alegerile!

Dacă simți că nu-ți trăiești viața la care visezi, că tot ce faci e în zadar, vino să discutăm despre asta!

Numele meu este Zăhan Petru Răzvan, sunt o ființă care caută răspunsuri și ferestre spre noi orizonturi. Mă aflu la începutul drumului meu inițiatic în ceea ce privește arta vorbitului, iar din faptul că am acceptat această invitație, pot spune că, sunt și curajos! Cred că am ceva să vă spun, indiferent câtă experiență am acumulat eu pana acum, pentru că, la fel cum spune si Renert Dusout: "Sunt, la urma urmei, prea tânar ca să n-am dreptate!"

Data: 4 decembrie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.