Cat de important este pentru tine sa comunici eficient? Cat de important este pentru tine sa construiesti relatii cu persoanele din jurul tau? Care crezi ca este impactul pe care comunicarea eficienta si construirea relatiilor le au in ceea ce priveste succesul tau?

Ma numesc Paula Culda-Drăgușin, sunt Teacher, Speaker si Coach Certificat John Maxwell Team, avocat si un om pasionat de dezvolarea propriei persoane si a persoanelor din jurul meu. Unul dintre domeniile dragi sufletului meu il reprezinta comunicarea si stabilirea relatiilor cu cei din jurul nostru. De ce? Pentru ca dezvoltarea acestor abilitati m-a facut sa vad rezultate surprinzatoare in ceea ce ma priveste. George Bernard Show spunea ca „Cea mai mare iluzie in comunicare este ca aceasta a avut loc." Succesul nostru, atat in ceea ce priveste viata profesionala, dar si cea personala, este determinat si de capacitatea noastra de a comunica si de a construi relatii cu cei din jurul nostru. Vestea buna este ca aceste abilitati pot fi deprinse si dezvoltate de fiecare dintre noi.

Te invit cu drag sa descoperim impreuna ce inseamna o comunicare eficienta, care sunt cateva dintre tehnicile de comunicare pe care le putem aplica, care sunt principiile si practicile de stabilire a relatiilor.

Data: 24 MAI 2016, ora 18:30 - 20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri aici: