Când te-ai simţit ultima oară lipsit(ă) de resurse sau ai avut impresia că nu ai suficient curaj pentru a acţiona într-o anumită situaţie?

          Ţi se pare că alţii îţi sunt superiori şi că sunt capabili să facă lucruri la care tu nici nu îndrăzneşti să visezi?

          Auzi adesea o voce interioară care îţi spune că mai bine renunţi să mai visezi „la cai verzi pe pereţi" pentru că nu poţi ajunge niciodată acolo încotro visul tău te-ar îndrepta?

Fiecare dintre noi percepem atât mediul înconjurător (lumea exterioară), cât şi propriile gânduri, emoţii, sentimente (lumea interioară) în mod subiectiv, pe baza unor aşa-numite „filtre ale realităţii".

Pe măsura trecerii timpului, aceste filtre s-au dezvoltat, formându-se anumite tipare mentale care au căpătat o consistenţă din ce în ce mai mare.

Despre aceste tipare şi despre felul în care ne influenţează încrederea în sine, gândurile, emoţiile şi acţiunile vom vorbi în această seară.

INVITAT : Alina Mărgineanu - Coach, Trainer & NLP Master Practitioner

Prin programele de coaching, training şi facilitare NLP pe care le derulează, îşi manifestă pasiunea pentru dezvoltarea potenţialului uman şi contribuie la procesul de transformare personală, umană şi spirituală a celor cu care lucrează, însoţindu-i şi ghidându-i pe drumul lor către împlinire, bucurie şi succes.

Motto-ul său este: "Îndrăzneşte să îţi găseşti BUCURIA şi să trăieşti SUCCESUL!"

Mai multe detalii despre Alina găseşti aici: www.joy4success.com

Data - 28 iulie, de la 19.00 la 21.00

Locatia - Institutul pentru fericire, Bd. Dacia nr. 14, etaj 6, interfon 17C, www.ipf.ro/contact

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

INSCRIERI AICI: