Tetheva reprezintă cea mai înaltă frecvenţă vibraţională vindecătoare experimentată pentru prima oară pe Pământ, canalizată de Nihat Hacifazlioglu ca fiinţă umană şi Era Tetheva ca fiinţă de lumină.

Frecvenţele Tetheva schimbă conştiinţa umană de la “a şti” la “a fi”.

Tetheva este o comoară ascunsă de înţelepciune care deschide realităţi ale cosmosului canalizate de către Nihat Hacifazlioglu din steaua Taygeta, dimensiunea înţelepciunii Pleida.

Frecvenţele  de vindecare Tetheva includ lumină, informaţie şi forţa vibraţională a sunetelor universal.

Frecvenţele Tetheva nu reprezintă ceva ce se poate simţi doar cu mâinile, sunt conduri de vindecare ancestrale ale AND-ului uman.

În timpul sesiunilor Tetheva, pacienţii percep mai mul decât stări şi simt ca şi cum şi-ar reaminti un gust uitat.

Tetheva este o călătorie înapoi către originea Fiinţei de lumină şi accesarea stării de UNU cu tot ceea ce este.

Tetheva conectează fiinţele umane cu relităţile multidimensionale şi vindecă toate efectele negative de la nivel mental şi emoţional.

Cu frecvenţele Tetheva se produce vindecarea nu doar la nivel spiritual, mental, emoţional şi fizic, ci nivelul de conştiinţă se transpune în a 5-a dimensiune.

Cine este Nihat Hacifazlioglu şi cum a apărut denumirea Era Tetheva?

Înainte de a fi fost trezit într-o noapte şi confruntat cu realităţile opuse şi nivelurile multidimensionale ale cosmosului – cee ce el numeşte “Şocul Tetheva”, Nihat Hacifazlioglu a fost CEO al birourilor din Istanbul pentru Global Industrial Company ‘s Dubai.

De la vârsta de 6 ani, a început să vadă aura corpului uman. Le putea spune oamenilor secrete despre viaţa lor, doar citindu-le aura.

Dezvoltând abilităţi din domeniul dezvoltării personale şi terapiilor precum: NLP, Reiki, Acupunctură şi multe altele, a devenit conştient că mâinile sale accesează nivele multidimensional şi adun informaţii, lumină şi vibraţii vindecătoare. Mergând mai în profunzime, a descoperit puterea SUNETULUI într-una din sesiunile sale de vindecare. Pacienţii au început să menţioneze că au auzit sunete liniştitoare şi că au simţit un gust familiar.

Într-o noapte, când a fost trezit, s-a regăsit printer mii de culori diferite şi călătorind prin cosmos cu o viteză şi o coordnată spaţiu-timp pe care nu o mai experimentase până atunci.

În acea noapte, informaţia a venit sub forma frecvenţelor de pe steaua Taygeta şi I s-a transmis să denumească această nouă formă de vindecare Tetheva, precum şi că numele său ca fiinţă de lumină este Era Tetheva.

Nihat Hacifazlioglu transmite acest dar al vindecării divine din Taygeta şi afirmă că frecvenţele Tetheva nu se găsesc aici pe Pământ numai pentru a vindeca trupul uman, ci sunt aici pentru a activa 2 reguli foarte importante ale cosmosului, care sunt: Lipsa Timpului şi Lipsa Efortului.

Data: 26 APRILIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

 

Inscrieri, aici: