Terapia de cuplu este un tip de psihoterapie ce ajută cuplurile să-și recunoască și să-și rezolve conflictele în vederea îmbunătățirii relației.

Statisticile spun ca 90% dintre cuplurile care apelează la terapia de cuplu, se despart. În acest context există o reticentă a cuplurilor de a apela la această formă de terapie.

"La ce bun să mai mergem la terapie dacă oricum ajungem să ne despărțim". Aud foarte des în jurul meu aceste cuvinte. Există foarte multe mituri și așteptări legate de ce înseamnă terapia de cuplu și utilitatea ei.

Atunci când cuplurile solicită intervenția unui specialist pentru a rezolva conflictele apărute viața lor de cuplu îți îndreaptă atenția fiecare spre partener, considerându-l "vinovat" de situația în care s-a ajuns. Pe parcursul ședințelor partenerii înțeleg că de fapt există 3 componente: el, ea și relația dintre ei.

Sunt Delia Danea, psihoterapeut de cuplu și familie, și tocmai de aceea lansez această temă în cadrul Serilor Pozitive, pentru a răspunde celor care se îndoiesc de utilitatea acestui tip de terapie și pentru a face lumină privitor la ce este și când e necesară terapia de cuplu.

Data: 5 decembrie 2017, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural  „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: