Ce reprezinta Terapia CranioSacrala?

Terapia CranioSacrala este o terapie holistica cu radacinile in osteopatie, fiind dezvoltata de-a lungul timpului de dr. John Upledger prin integrarea numeroaselor informatii din ramuri medicale occidentale si orientale, precum acupunctura. In acest fel, putem spune ca aceasta forma de terapie integreaza informatii din ambele sisteme de vindecare folosite pentru tratarea, dar si pentru evolutia si dezvoltarea armonioasa a fiecarui individ la toate nivelurile.

Terapia CranioSacrala are ca scop atingerea unei stari de echilibru la nivelul sistemului nervos central. Altfel spus, terapia craniosacrala este o metoda de evaluare si corectie, care stimuleaza procesul natural al corpului de autovindecare, precum si mecanismul individual de disipare a efectelor negative aparute dupa traumatisme fizice sau emotionale.
Terapia CranioSacrala este o abordare neagresiva, noninvaziva asupra sanatatii intregului organism. Ca principiu, terapeutul foloseste aproximativ 5 grame de presiune (adica greutatea unei monede de 5 bani) prin care evalueaza sistemul craniosacral concentrandu-si atentia asupra miscarii si ritmului lichidului cefalorahidian.

De ce sa apelez la terapia CranioSacrala?

Motive pentru care ai apela la terapia CranioSacrala, dar care nu se limiteaza doar la cele enumerate, sunt: migrene, dureri cronice de gat si spate, oboseala cronica, insomnii, stres fizic, emotional si probleme legate de tensiuni nervoase, Disfunctii postchirurgicale, problemele digestive; Boli ale copilariei, colici, autism, dificultati de invatare, dislexie; Probleme ortopedice, disfunctii ale tesutului conjunctiv, disfunctii ale articulatiei temporomandibulare; Deteriorarea functiilor de coordonare motorie; Boli neurovasculare si in relatie cu sistemul imunitar; Pentru a crea o legatura intre minte si trup; Depresie si dificultati emotionale; Ingrijire pre si postpartum; Cresterea Spirituala; Eliberarea tensiunilor fizice/emotionale acumulate; Pentru a obtine relaxare profunda;  Mentinerea sanatatii.

Cine ne va fi ghid in aceasta calatorie de descoperire a unei terapii folositoare tuturor?

Dl.Prof. Kinetoterapeut - Puiu Cătălin Adrian, absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, facultatea de Kinetoterapie promotia 2007, specializarea reeducare-recuperare motrica si somatofunctionala, Terapeut Craniosacral. Detalii pe pagina : https://www.facebook.com/puiu.catalin.376?fref=ts

In cadrul acestei seri veti afla beneficiile acestui tratament. La ce sa va asteptati in urma unui tratament? Dupa incheierea sedintei, s-ar putea sa va simtiti foarte relaxat, maret, profund la nivel emotional sau extraordinar de energic. Cei mai multi pacienti au nevoie de timp pentru a reveni la realitate. Rezultatul final va fi un sentiment coplesitor de bunastare, precum si senzatia ca te-ai descoperit, te-ai vazut la nivel interior, la nivel de sine.

Vă așteptam cu drag la o Seară Pozitivă în care ne vom cunoaste mai bine organismul, dar vom descoperi si un tratament benefic prin care corpul nostru ne ajuta sa intelegem mai bine mesajul din spatele afectiunilor cu ajutorul Domnului prof. kinetoterapeut- PUIU CATALIN ADRIAN

 Lasă-te inspirat(ă) de povestea mea și cu siguranță te vei regăsi în ipostaze asemănătoare și vei primi idei sau sugestii care îți vor fi de folos.

Data: 17 ianuarie 2017, ora 18.00-20.30

Locația: Centrul Educational RAMI KIDS, Strada Ion Creanga, nr 8

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: