Cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai grăbiţi, mai ocupaţi şi mai ancoraţi în rezolvarea  problemelor cotidiene.  Acumulăm din ce în ce mai mult stres care este  dăunător  atât sănătăţii mentale cât şi fizice şi organismul nostru  are nevoie de relaxare oricât ar părea de puternic.

Relaxarea aduce o mulţime de beneficii pentru organism: reduce tensiunea arterială, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare, ne dă energie, ne ajută să scăpăm de tensiunea musculară, îmbunătăţeşte fluxul de sânge, ne ajută să scăpăm de durerile de cap, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi multe altele. Este extrem de important să descoperim  utilitatea relaxării şi să învăţăm  tehnici cât mai variate şi potrivite pentru fiecare pentru a aduce echilibrul  în viaţa noastră.

Sunt Adelina Butnar, psiholog, consilier psihologic, hipnoterapeut şi te invit cu drag  să descoperim  care sunt cele mai eficiente  tehnici de relaxare, cum şi unde pot fi ele  practicate şi care sunt beneficiile acestor tehnici  de relaxare.

Data: 22 mai 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: