Invitatul Serii Pozitive din 8 Iulie este Zoltan Veres care ne va vorbi despre EFT.

Ce este EFT?

Tehnicile de eliberare emoţională (Emotional Freedom Techniques sau EFT) s-au născut din acupunctură şipresopunctură, adaptând aceste tehnici vechi de vindecare pentru omul modern.

Ele folosesc degetele proprii în loc de ace sau degetele unui terapeut şi prin dinamizarea uşoară a unor puncte de pe corp eliberează stresurile şi tensiunile emoţionale acumulate la nivelul meridianelor energetice folosite în acupunctură.

EFT este folosit cu succes atât în vindecarea afecţiunior fizice, cât şi în eliminarea fricilor, stresurilor, crezurilor negative, traumelor, a tot ceea ce ne blochează în a lua o decizie liberă de constrângerile unui trecut sau unui prezent "traumatizant".

Un scurt clip despre EFT aici: https://www.youtube.com/watch?v=VFKVVP8KXd4 

Cine este Zoltan Veres?
Zoltan Veres este emoţionalist, trainer şi coach, specializat în Inteligenţa Emoţională. De mai bine de zece ani s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emoţiilor, susţinând training-uri, seminarii şi workshop-uri, şedinţe de coaching, care se bazează pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale. A lucrat atât cu persoane fizice cât şi cu clienţi business, obţinând de fiecare dată rezultate impresionante.
De asemenea, Zoltan este certificat si acreditat international de 6 SECONDS in Dezvoltarea Inteligentei Emotionale (6 Seconds este cea mai mare organizatie internationala din lume axata exclusiv pe dezvoltarea inteligentei emotionale, mai multe detalii aici: http://www.6seconds.org/)

Firma din care face parte ajuta companiile sa isi creasca performanta si productivitatea prin cresterea Inteligentei Emotionale a angajatiilor. Fac asta prin team coaching, coaching one on one, training-uri si workshop-uri in domeniul Inteligentei Emotionale.Rezultatele lor pana acum sunt fascinante. Au lucrat cu firme la nivel local si national.

Ce ne spune?

"Dincolo de ce credem ca suntem, de "învataturile" din societate si de la scoala, am descoperit natura umana fascinanta si bogata prin lumea emotiilor. Ultimii cativa ani i-am dedicat studiului acestei bogatii care ma uimeste cu fiecare caz la care lucrez, cu fiecare om cu care intru în contact si cu fiecare clipa pe care o petrec cu propria mea lume emotionala.Sutele de oameni cu care am lucrat direct, discutiile si schimbul de informatii mi-au daruit multe vieti traite indirect prin ceilalti. Unele din cele mai frumoase clipe din viata mea sunt momentele in care cei cu care lucrez ajung la acele lacrimi de bucurie care îi pune in legatura cu propriile lor sentimente si aspiratii de mult uitate sau niciodata descoperite."

Data: 8 IULIE 2014, ora 18:30-20:30.
Locatia: Libraria Diverta Hubertus, pe terasa,  str. 21 Decembrie 1989, nr 22

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici:

<