O practica zilnica, simpla si frumoasa, care ne conduce spre o viata implinita

Echilibrul, relaxarea, intentia: locul din care ne cream realitatea, din care coboram in concret viata pe care dorim sa o traim .Cu totii ne dorim sa traim o viata implinita, fericita, sa ne bucuram de familiile noastre, sa facem cu pasiune lucrurile care ne aduc cea mai mare bucurie, sa ardem pentru un ideal adanc sadit in fiinta noastra.

Cum putem, de la nivelul unui ideal, care de multe ori ni se pare imposibil, sa le aducem in concret, in fizic, in realitatea vietii noastre?

Sa luam exemplul unui echilibrist aflat pe sarma la mare inaltime. Iti propun sa te lasi inspirat pentru cateva clipe de aceasta imagine. Ce degaja, ce vezi, ce simti? Auzi tobele cum rapaie marind tensiunea momentului? Il vezi, traiesti emotia pe care o are, cand isi masoara fiecare pas dar si atunci cand ajunge victorios la capatul sarmei? Auzi orchestra cum celebreaza acel minunat succes? Simte emotiile care din sala si il inunda pe echilibrist! Cata bucurie! Toti cei prezenti doresc ca el sa reuseasca!

Daca doresti sa te bucuri de realizari importante pentru tine in viata, fie ca tin de planul personal, profesional sau oricare alt domeniu al vietii, ei bine, am o propunere simpla, frumoasa si care sta la indemana fiecaruia dintre noi. Este o tehnica ce iti permite sa iti construiesti o rezerva importanta de energie, utila pe durata unei zile intregi, asa incat acele momente de epuizare, de somnolenta, de vlaguiala ce apar frecvent peste zi, sa dispara complet! Mai mult decat atat! Este o tehnica ce te ajuta sa obtii claritate, focus, sa setezi intentiile pe termen scurt, mediu si lung, asa incat, tot Universul sa conspire pentru a alinia cele mai favorabile oportunitati in calea ta spre a trai deplin emotia si succesul ce te asteapta la "capatul sarmei"! "Sarma" este traiectoria pe care o alegi tu pentru viata ta.

Suna interesant? Daca DA, atunci te invit eu, Anda Ciobanu, sa ne cunoastem marti, 27 mai.

Cine sunt eu? Sunt un om ca si tine, cu vise si provocari, cu tristeti si bucurii. Am o pasiune si un dar de manifestat in aceasta lume, pe acest picior de plai. Am dorit sa ma inteleg mai profund pe mine si pe cei de langa mine. Sa fac "ceva" care sa atinga inimile si sufletele oamenilor afirmand si aratand ca "Tot ceea ce ai nevoie este deja in tine! Ai curajul de a te arata in toata maretia ta! Sunt aici ca sa vezi ca este posibil. Important este sa doresti sa faci schimbarile in viata ta care sa te conduca spre cine doresti tu sa fi! Te asist, sunt alaturi de tine, atat cat doresti! Drumul este al tau! PASESTE! Nu esti singur!" Prin prezenta mea doresc sa inspir pe toti cei care isi cauta propriul lor drum, prin puterea exemplului meu personal. Am parasit o profesie din domeniu IT si am initiat, in urma cu 6 ani, o scoala de samanism, Roata Medicinei, o veche traditie de vindecare cu lumina, insa, pentru zilele noastre si pentru cultura acestor zile, este un domeniu complet neconventional. Sunt aici ca sa spun AM REUSIT! Sunt deja sute de oameni care si-au schimbat vietile in sensul dorit de ei, in urma experientelor traite impreuna! Poti si tu!

www.roatamedicinei.ro

https://www.facebook.com/RoataMedicineiDinRomania/

Cand:  marti seara, 27 mai, intre orele 19-21.

Unde: Merci Charity BoutiqueStrada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine