V-ati gandit vreodata cat de complicate si sofisticate sunt computerele in zilele noastre ? 

Prin simpla apasare a unui buton avem acces la informatii din intreaga lume,pastram uriase cantitati de informatie si efectuam operatii complexe in doar cateva secunde.Calculatoarele au fost insa concepute de oameni in incercarea lor de a imita functionarea creierului uman, totusi nu s-a obtinut o versiune nici macar apropiata de original.Corpul nostru este cea mai performanta „masinarie"existenta in Univers.

Suntem uimiti de componenta de baza a computerului:cipul electronic, atat de mic si totusi atat de puternic .In acelasi timp,fiecare celula a corpului nostru este un intreg Univers in miniatura .Am fost creati in asa fel incat sa putem „functiona" intreaga viata fata pauze, perfect adaptati la mediul inconjurator si cel mai important organismul nostru a fost dotat cu toate „uneltele"necesare pentru a-si rezolva singur problemele.Cu alte cuvinte corpul nostru are abilitatea de a se vindeca pe sine asa cum demonstreaza filozofia Bowen care prezinta unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente in lume, in prezent. Se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie.

Tehnica Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica.
Este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Este recunoscuta pentru eficienta sa in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei.

Tehnica Bowen este deopotriva salutata, pe plan international, de medicina alopata, alternativa si complementara, ca fiind cea mai buna tehnica de insanatosire!

Delicatetea miscarii Bowen reactiveaza „Doctorul interior „ intr-o maniera neinvaziva si naturala .Orice dezechilibru sau dizarmonie existenta in organism pot fi remediate prin reactivarea „matricei originare", adica a programului optom de functionare pentru toate sistemele.

Invitată: Maria Man, terapeut acreditat de Academia de Terapie Bowen din Australia, dedicata in practicarea Terapiei Bowen in forma sa originala si pura, asa cum a invatat-o de la Andrew Zoppos Instructor  Superior si Membru pe Viata  al Academiei de Terapie Bowen din Australia

Am inceput sa practic Terapia Bowen din 2014. Dupa patru ani de practica a acestei tehnici, sunt acum mai pasionata de Bowtech decat am fost vreodata.

Ma mandresc cu fiecare rezultat minunat, cu fiecare pacient fericit si cred cu tarie ca tehnica Bowen schimba vietile oamenilor.

Cu siguranta a schimbat-o pe a mea! 

Data: 27 martie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locatia: Biblioteca Octavian Goga Sucursala Marasti Calea Dorobantilor nr. 104 et.7 sala Media.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. 

Inscrieri: