Se spune despre tango că este cel mai senzual dans din lume. Despre el s-au scris cărți, articole, s-au creat bloguri. Spectacolele de tango argentinian ale marilor maeştri de tango te poartă într-o lume magică, a mişcării senzuale în cuplu, a unei forțe interioare vizibile cu ochiul liber.

Dar să fie aceasta singura lui dimensiune? Ce înseamnă tangoul pentru El? Ce înseamnă pentru Ea? Ce înseamnă pentru cuplu? Ce se poate spune, este că până la a dansa, calea este presărată cu provocări: să ne înțelegem corpul în mişcare, să ne înțelegem corpul în dans şi după, apar emoțiile, şi şi ele trebuie înțelese. Apoi, descoperim conexiunea, momentul în care totul curge, dansul, muzica, tu şi el împreună, un suflet cu patru picioare.

Sunt Oana-Maria Horotan şi am adus tangoul în Baia Mare pentru că mi-am dorit să îl dansez. Ce am găsit dansând vă invit să descoperim împreună în cadrul Serilor Pozitive.

https://www.facebook.com/Ora-de-Tango-432120900324347/

Data: 24 octombrie 2017, ora 18:00-20:00

Locația: Family Restaurant, Strada Gheorghe Bilascu nr.17

Consumația NU este inclusă!

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: