Cate strangeri de mana, cate atingeri, cate cuvinte si cate taceri se aduna in sufletele noastre din toate cele care ni se intampla! Unde se duc trairile noastre, pe unde calatoresc ele si de ce?

Horia Muntenus ne va tâlcui asa cum numai un scriitor stie, diverse trairi pe care omul le experimenteaza de-a lungul vietii. Vom calatori in timp si vom face o incursiune in lumi demult trecute intorcandu-ne apoi in zilele noastre pentru a afla cum se comporta si cum se comportau oamenii in fata diverselor situatii de viata.

Vom avea din nou muzica live in acord cu tema zilei, tombola cu premii in obiecte faurite de artisti locali, un ceai cald si aromat de la La Papion si veti avea ocazia sa stati de vorba cu scriitorul Horia Muntenus, sa ii puneti intrebari si sa aflati despre noile lui aparitii editoriale.

Data: 22 NOIEMBRIE 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Cafeneaua La Papion, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: