Arată-mi cărţile pe care le iubeşte şi voi cunoaşte omul mult mai bine decât prin prietenii săi muritori." Dawn Adams

În prima seară pozitivă de Brumărel vă invităm la o seară inedită prin care atragem toți iubitorii de carte și lectură. Ne dorim să vorbim despre pasiuni, cărți, autori, dar ceea ce face în general "cititul". Unii citesc proză, alții poezie, unii teatru, alții cărți pentru copii și vrem să aflăm ce ne leagă pe toți.

Pe participanți îi invităm să își aducă fiecare cartea preferată (sau... una dintre :-).

Cine sunt invitații?

Adela Csinos, pasionată de citit și de dezvoltare personală, un om curios și cea care a propus tema acestei seri pozitive.

Anca Boloș, soție și mamă a 2 copii, fondatoarea librăriei on-line cartemma.ro și ne va destăinui cum pasiunea ei pentru citit s-a transformat în carieră. Este om activ în comunitatea de mame din Baia Mare, ține ore de lectură pentru copii și se bucură de fiecare clipă pe care i-o oferă viața.

Anton Șuluman, psiholog clinician, profesează de aproape 10 ani, ajutând sute de oameni din toată lumea să-și descopere și manifeste potențialul și să facă pace cu ei înșiși. Cărțile sunt o constantă în viața lui, ajutându-l pe toate planurile, personal și profesional.

Data: 9 octombrie 2018, ora 18:00-20:00,

Locația: Cartemma, Baia Mare, Centru Vechi, str. Libertății nr. 8, lângă magazinul Central, în spate la Banca Transilvania, vizavi de magazinul de feronerie

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Organizator: Roxana Cutureanu, 0751 02 14 84

Înscrieri: