Cine sunt eu cu adevărat?

Ce prețuiesc cel mai mult?

Ce mă face fericită?

Care sunt pasiunile și talentele mele?

Rareori ne luăm răgazul de a ne opri și de a ne pune acest gen de întrebări. Dacă însă am avea curiozitatea de a o face, cu siguranță am fi surprinse de cât de mult "sine" avem în interiorul nostru și de cât de multe lucruri putem afla despre noi însene. 

Probabil, dragă femeie, ai avut zile și nopți întunecate in care ai plâns, clipe de deznădejde sau momente în care ți- ai spus că nimic nu mai contează. Nu pot, nu merit, nu îmi place corpul meu, nu știu să iubesc și să mă las iubită, au fost poate și mai sunt piedici în calea regăsirii TALE! Eu îndrăznesc să spun: suntem ZEIȚE, îndrăznesc să afirm că fiecare dintre noi poate descoperi ÎNCREDEREA nu prin job, relația de cuplu sau orice altceva ce ar putea sa depindă de exterior, ci alegând să spunem DA in fața puterii si grației feminine!

Te invit într-o călătorie dinspre lumea exterioară în care cele mai multe dintre femei s-au pierdut, în profunzimea, bogăția și frumusețea lumii interioare!

Ghinda este menită să devină stejar!     

Fiecare femeie are multe daruri și talente ascunse, încă nerevelate care așteaptă in profunzimea subconștientului ei. Când femeia începe explorarea lumilor interioare arhetipale, descoperă o cale misterioasă. Lucruri magice încep să se manifeste!

Ce ți-ai dorit sa faci și încă nu ai avut curaj? Cine te-a încurajat? Ce a fost tabu in familia ta? Care este visul tău secret?

Poate acea calitate specială se află încă aici, în tine, așteptând să iasă la lumină!

Sunt Neli Motoc, psihoterapeut integrativ în supervizare, și te invit să descoperi cum să te poți exprima cu sinceritate,  din adevărul tău și cum să-ți manifești potențialul maxim! Cred în viață,  iar pentru mine încrederea este o alegere, un miracol ce stă in puterea noastră!

Voi fi acolo pentru tine, spunându-ți ceea ce spun fiecărei femei pe care o întâlnesc: " Ești mult mai mult decât ți-ai putut imagina vreodată!"

Data: 17 martie 2020 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

Dragi prieteni Ne confruntăm cu o situație care necesită precauție, responsabilitate și calm.

În acest context și datorită a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial, implicit și în țara noastră toate evenimentele programate în cadrul Proiectului Seri Pozitive sunt ANULATE urmând să ne reîntâlnim când se va putea. Vă sugerăm să rămâneți calmi, responsabili și să respectați indicațiile autorităților.

Dacă simțiți, vă invităm să medităm împreună!

https://soundcloud.com/user-395460742/meditatie

Vă mulțumim tuturor!

Cu drag, Echipa Schimbare Pozitivă

https://schimbarepozitiva.ro/