Invitata "Seri pozitive Bucuresti" din 06 Noiembrie este Mădălina Țiriac, care ne va vorbi despre modul în care putem să ne creăm relațiile de cuplu exact așa cum ni le dorim.

După ce aburii îndrăgostelii s-au evaporat, după ce are loc o explorare în care noutatea și descoperirea celuilalt s-au diminuat, apar o serie de întrebări retorice:

- De ce nu mă mai emoționează în fiecare zi?

- Unde s-a dus frumusețea de la începutul relației?

- De ce nu mă mai impresionează?

- De ce nu mă mai atrage?

- Ce s-a întâmplat cu el/cu noi?

Urmează un moment de răscruce în viața cuplului, ce poate lua o turnură în două direcții diferite. Una care implică: asumare, travaliu, angajament si efort. Cealaltă, în sens opus, care presupune despărțirea.

- Dacă alegi prima direcție și ești dispus să investești muncă, perseverență, inteligență, efort și timp

- Dacă vrei să te cunoști pe tine și pe celălalt, să-ți cunoști nevoile reale și să renunți la ipocriziile emoționale,

Te așteptăm să vorbim despre: regulile unei comunicări eficiente; teama de intimitate; cauzele nefericirii în cuplu; influențele trecutului asupra relației de cuplu; cum să spui ceea ce îți dorești; cum elimini agresivitatea din comunicare; cum repari un rău deja făcut; dialogul în cuplu; conectarea cu partenerul.

Mădălina Țiriac  este Psiholog, Psihoterapeut - formare în Psihoterapie Ericksoniană, Hipnoză clinică, Hipnoterapie, formare în Psihosexologie și terapie de cuplu - Evaluare și Intervenție terapeutică, Formator certificat Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Terapeut Theta Healing și Holistic.

www.madalinatiriac.ro

Data: 06 Noiembrie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locație: Hermitage. Urban Spiritual Hub, Str. Mihai Eminescu, nr.127, Bucuresti (Zona Piața Gemeni, în apropierea intersecției cu Str. Vasile Lascăr și Str. Viitorului.)

Din respect pentru spațiu, menționăm că intrarea în sală se face fără pantofi de stradă, fiind amenajat un loc special unde puteți să vă lăsați încălțămintea până la finalul evenimentului.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Înscrieri: