Sunt un supererou!

Înzestraţi de către noi cu puteri magice, fiinţe supranaturale, legendare, sau chiar persoane reale, eroii copilăriei noastre ne-au însoţit pe drumul devenirii ca adulţi. I-am admirat şi am crescut împreună cu Superman, Winnetou sau Harap Alb, învăţătoarea sau „profa" de română care, deşi severă, era o enciclopedie a înţelepciunii. Sau am văzut în părinţii sau fraţii noştri super eroii care, nu ştim cum, dar întotdeauna reuşeau să rezolve orice situaţie critică, pentru care nu exista imposibil şi care ne salvau întotdeauna în momentele dificile.

Sunt Mirela Iank, psiholog, trainer, femeie, mama, supererou. Cred în oameni şi în capacitatea lor de a se reinventa. Îi ajut să-şi descopere propriul potenţial, „super puterile" care îi fac unici şi valoroşi. Cred în poveştile cu final fericit. Stiu că deseori drumul este greu dar merită străbătut, fiindcă din fiecare calatorie învăţăm. Vă invit la o călătorie imaginară, la o întâlnire cu eroii noştri. Să îi cunoaştem şi să le mulţumim. Să descoperim, apoi, eroii din noi, calităţile noastre, active sau latente, resursele interioare şi capacitatea de a ne valorifica potenţialul.

Mai multe despre activitatea mea găsiţi pe site-ul Asociaţiei Consult Scolari. www.consultscolari.ro

Data: 23 Iulie ora 18 - 20

Locaţia: Sediul Asociaţiei Consult Scolari Satu Mare, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE, cât consideră că a valorat informaţia pentru ei, în felul acesta contribuind la susţinerea activităţilor Asociaţiei Schimbare Pozitivă.