Sunt Loredana Chelba și la întâlnirea noastră aș vrea să vă vorbesc despre SUCCES. 

Se spune că: "Succesul este utilizarea la maximum a capacităţilor pe care le posezi." Hilary Hinton

M-am gândit să abordez tema aceasta pentru că aș vrea să demontăm un mit. Succesul, la început de drum nu este sinonim neapărat cu foarte multi bani. Adică, poți fi un tânăr de valoare și dacă nu te dai jos din cel mai nou model de BMW...

Cine sunt eu?

Sunt pasionată de modă, fără a fi vreo specialistă, cappuccino mi-e parte din viață, ador să descopăr frumosul din apropierea mea fără însă să-mi construiesc o viață într-un glob de sticlă, o viață nepalpabilă.
Nu mai visez la o viață și la oameni perfecți. Pasiunea mea cea mai mare are ochi albaștri și răspunde la numele de Agnes. Sunt o norocoasă pentru că întotdeauna fac ceea ce-mi place. Și atunci când muncesc. După 7 ani de muncă în publicitate mi-am înființat propria mea agenție de publicitate. Dacă sunteți curioși, vă invit aici: www.adboutique.ro. Mi-am demonstrat că se poate să-ti clădești visele în realitate, prin muncă multă!  Sunt jurnalist de meserie, dar și specialist în științe juridice, cu diplome. În realitate sunt  doar un om care adoră publicitatea și scrisul. Atât. 
Blogul meu este  despre ceea ce iubesc și ma intrigă cel mai mult. Modă și oameni.
http://www.vitejiepetocuri.ro/  este un link către  femeia secolului XXI!

Lasă-te inspirat(ă) de povestea noastră!

Data: 14 martie 2017, ora 18:00-20:30

Locația: Centrul Educational RAMI KIDS, Strada Ion Creanga, nr 8, Ploiesti

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: