Invitat: Andrea Romaniuc - psihoterapeut Adlerian

Bun regăsit vouă!

Am onoarea de a mă afla din nou cu voi ca să creăm o seară pozitivă, vitaminizatoare și dătătoare de speranță.

Vă invit la o seară în care să ne aplecăm cu sinceritate asupra propriei persoane, a factorilor de stress proprii și moșteniți din familia de origine. O seară în care să nu lăsăm lucrurile fără macar o soluție din cele 3 mereu posibile. Toți "moștenim" diverse însă și modalități de stress din familie dar mai moștenim și mecanisme de rezolvare iar pe altele le învățăm. Uneori învățăm sau reînvățăm și ...curajul. Uneori avem nevoie ca alții să ne fie oglinzi pentru punctele slabe dar și pentru punctele tari.

Propun o discuție și lucru cu sinele pe tema Stresori și resurse. Tot ce trebuie să aduceți cu voi este un instrument de scris, disponibilitate de lucru cu sinele și onestitate. Cine va dori, va avea ocazia să împărtățească, cine nu va simți să o facă, va lucra în liniște și discreție în forul lui/ei interior. Veți primi și câteva materiale suplimentare de citit acasă sau la muncă în pauza de cafea, pe tren sau la coafor J. Propun, de asemenea, să veniți cu întrebări. E un spațiu pentru creștere personală, securizat afectiv, confidențial, discret.

Sunt Andrea Romaniuc, psihoterapeut tot Adlerian J. "Stresorii familiei: provocări și resurse"  a fost creat pentru a fi folosit de persoane individual, familii, și grupuri pentru a studia diferite feluri de situaţii stresante şi pentru a identifica abilităţile, strategiile şi punctele tari care sunt de ajutor şi utile în gestionarea situaţiilor stresante.

Vă astept cu drag, alături de Delia!

Data: 16 Iunie 2015, ora 18.00-20.00

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor (Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"), Sala Mică, Et. 1

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri, aici: