Ce simți atunci când te uiți în oglindă?

Ce răspunzi atunci când primești un compliment?

Ce fel de dialog interior ai atunci când crezi că ai greșit ceva?

Cum te simți atunci când cineva te critică?

Cat de mult îi implici pe ceilalți atunci când ai de luat o decizie?

Provocările și agitația societății în care trăim necesită mai mult ca niciodată să știi cine ești, ce poți și cât valorezi.

Stima de sine este de fapt respectul pentru propria persoană și arată cât de mult te placi pe tine. Este aproape imposibil să evoluezi fără să te respecți și să te valorizezi până în adâncul ființei tale.

Ceea ce crezi despre tine este mai important decât ceea ce cred alții despre tine. Încetează să îți mai pui piedici deoarece...

... meriți ce este mai bun

... meriți iubire și respect

... tot ceea ce ai nevoie este deja în tine.

Poate că uneori crezi asta, poate că alteori te îndoiești și cu certitudine există experiențe care justifică ceea ce crezi despre tine. Totuși, ca sa te iubești nu poți să urăști experiențele care te-au adus aici.

Sunt Simona Culea - Coach, Fondator & Autor la "Ieși din Ceață" și te invit ca pentru două ore să privești în interiorul tău și să explorăm împreună ce este și ce nu este stima de sine, ce o determină și mai ales, cum poți să o consolidezi.

Data: 17 martie 2020, ora 18:00-20:00

Locația: Str. Ion Lahovari, nr. 158

Dragi prieteni Ne confruntăm cu o situație care necesită precauție, responsabilitate și calm.

În acest context și datorită a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial, implicit și în țara noastră toate evenimentele programate în cadrul Proiectului Seri Pozitive în luna martie, vor fi anulate urmând să ne reîntâlnim cel mai devreme în luna aprilie. Vă sugerăm să rămâneți calmi, responsabili și să respectați indicațiile autorităților.

Dacă simțiți, vă invităm să medităm împreună!

https://soundcloud.com/user-395460742/meditatie

Vă mulțumim tuturor!

Cu drag, Echipa Schimbare Pozitivă

https://schimbarepozitiva.ro/