Care este scopul ştiinţei medicale? Care sunt scopurile vieţii?

Va invit la o discutie neconvenţională despre viaţă şi sănătate., despre viziunile orientale şi occidentale asupra vieţii si drumului în viaţă, despre echilibru, armonie, bucurie şi fericire.

Daca ne referim la starea de sănătate, aceasta se manifestă la două nivele: cel fizic şi cel mental. Ambele trebuie menţinute în echilibru. În cea mai mare parte a timpului, fiinţa umană este deconectată de ea însăşi, având atenţia îndreptată exclusiv asupra unor aspecte exterioare, care produc o sciziune a fiinţei. Oamenii nu se hrănesc corespunzător, ceea ce conduce la instalarea unei stări de insatisfacţie. Dorinţa (în sensul de a râvni) şi insatisfacţia constituie rădăcinile bolilor. Dacă se doreşte starea de sănătate este nevoie de a fi permanent în contact cu propriul sine. Aceasta va permite mai întâi echilibrarea corpului fizic şi în al doilea rând a minţii.

Sunt Dr. Eugen Ştefan, absolvent a U.M.F. Gr. T. Popa - Iaşi, promotia 1998.

Sunt cadru didactic in cadrul Facultăţii de Medicină de la aceeaşi universitate in cadrul careia am realizat programa analitică şi am sustinut, in calitate de cadru didactic, pentru prima dată în România, disciplina de Medicină Alternativă pentru studenţii în medicină generală

Am coordonat proiecte de cercetare in străinătate, incepând cu 2001, în domeniul medical.

Am publicat articole, studii, în domeniul medical, în reviste internaţionale, precum si cărţi în limba română.

Sunt inventator în domeniul medico-farmaceutic si desfăsor o dublă activitate: medicală şi didactică.

Am fost profesor la Colegiul Francez de ayurveda si la Colegiul de ayurveda al Institutului de medicina traditionala din Lisabona, in prezent, medic specializat in abordări neconvenţionale, cu rădăcini in sistemele medicale tradiţionale si va invit la o discutie "altfel" despre viata traita in constiinta de sine.

Data: 30 iulie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Însrieri: