Starea de bine este primul pas spre fericire.

Reiki, de asemenea, este "arta de a invita fericirea" - definitie dată de Mikao Usui (fondatorul acestui sistem).

Reiki inseamnă ENERGIE UNIVERSALA.

Asadar, cu ajutorul energiei, putem invita fericirea în viata noastra si, implicit, putem atinge și mentine STAREA DE BINE.

Ma numesc Cristina Mihai. Am inceput seria calatoriilor initiatice in anul 1993. Primele acordaje in Reiki le-am primit in anul 2004, iar in 2005 am devenit Maestru Reiki Usui. In perioada urmatoare am primit si alte maiestrii, iar dragostea mea pentru Reiki a sporit neincetat. Prin cursurile si terapiile pe care le fac, caut sa aflu si sa indepartez cauzele spirituale ale blocajelor oamenilor, sa le redau zambetele, sa le descretesc fruntile si sa raspandesc compasiunea, armonia si iubirea.

Pe parcursul a doua ore, vom invata cateva tehnici simple de Reiki prin care vom elibera tensiunile interioare și vom canaliza energii luminoase, vindecatoare.

Vom potenta efectele benefice ale Reiki prin respiratie, introspectie, meditatie, cristaloterapie, meloterapie și miscare. Astfel, armonia, pacea, calmul, buna dispozitie si nu în ultimul rând iubirea, ne vor inunda inimile.

După ce vom activa starea de bine, vom invata sa o pastram si sa o amplificam prin respectarea principiilor Reiki.

Va astept cu iubire sa experimentam impreuna Starea de Bine!

Data: 23 Octombrie, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri