Şezătoarea a constituit unul din obiceiurile cu rol foarte important în viaţa socială a satului. La şezătoare se lucra, se cânta, se spuneau poveşti, se practicau unele jocuri sociale, adică se transmitea şi se prelua tradiţia populară. Semnificaţia socială a şezătorilor consta în faptul că ele contribuiau la menţinerea unei mentalităţi colective în comunitatea satului.

Iata ca AMI Handmade va invita la o sezatoare cu dragoste in inima orasului Ploiesti.

Alina ne va spune povestea: AMI Handmade a inceput ca o joaca alături de cei trei năzdravani ai mei. Imi place sa spun povesti cu fire si ace. Obiectele pe care le realizez aduc culoare si frumos in viata celor ce se bucura de ele.  Povestile mele prin viaţa prin colierele, brăţările şi cerceii meşteşugiţi pentru tinere doamne si domnite, poveştile mele bucură părinţii şi copiii deopotrivă prin căciuliteţele personaj, poveştile mele spun în continuare poveşti  atunci când jucăriile croşetate prin viaţă în mânuţele copiilor. 

Şi pentru că handmade-ul  e o permanentă provocare pentru mine, meşteresc cu mare plăcere decoraţiuni de sărbărori  - ouă sau globuleţe din panglici si fire, diferite obiecte prin tehnica decoupaje.

Mai multe despre mine, Alina Mihaela Istrătescu pe pagina: https://www.breslo.ro/alina1975, dar și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/alinamihaela.istratescu?fref=ts

Și părintii au nevoie sa isi exprime creativitatea! La atelierele de creatie sau reciclare creativa invat de fiecare data lucruri noi de la cei mici, dar si de la cei mari. Imaginația lor este fantastica si ma incarc cu multă energie. Aștept de fiecare data cu emoție întâlnirile cu micii si marii mei prieteni pentru ca stiu ca avem multe de învățat unii de la alții ne spune Alina, povestitorul nostru.

Vă așteptam cu drag la o Seară Pozitivă în care vom lucra impreuna si vom invata cum sa mestesugim un cadou cu suflet din care sa reiasa ca ne-am gandit la persoana respectiva. Darurile nu trebuie sa fie scumpe, ele trebuie sa fie făcute si daruite din suflet. De la cei mici invatam sa oferim lucruri cu suflet. Alina ne asigura ca la finalul serii vom simti o mare bucurie, acea bucurie pe care cei mici o simt atunci cand mesteresc diferite obiecte pe care apoi ni le daruiesc, pentru ca stiu ca un pic din  sufletelul lor se afla acolo.

Lasă-te inspirat(ă) de povestea noastra și cu siguranță te vei regăsi in ipostaza de copil jucaus, de odinioara.

Data: 28 februarie 2017, ora 18:00-20:30

Locația: Centrul Educational RAMI KIDS, STRADA Ion Creanga, nr 8, Ploiesti

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: