Aventura sexualităţii începe prin simplă constatare a diferenţei.  Este schisma primordială şi reprezintă debutul unei lungi perioade de căutări şi obsesii . Însoţită de un bogat bagaj emoţional parcurge labirintul vital fără nici un fel de sprijin , instinctual. Parcurgerea lui şi a complicaţiilor sale devine o paradigmă a modului în care fiinţa rătăceşte în încercarea sa de a se reinstala în propriu său centru sau în paradisul pierdut. 

Care sunt ingredientele? 
Imaginaţia, joaca, noutatea, curiozitatea, misterul. Dar agentul central e cu adevărat acea piesă numită imaginaţie.

De ce sexul de calitate păleşte, atât de des, chiar şi pentru cuplurile care continuă să se iubească la fel ca întotdeauna? 
De ce intimitatea avansată nu garantează şi sex de calitate, contrar credinţelor populare?
Putem dori ceea ce avem deja?  
De ce e atât de erotic ceea ce e interzis? 
De ce abaterea de la reguli face ca dorinţa să fie atât de puternică? 
De ce rezultă copii din sex, în timp ce copiii sunt un dezastru pentru erotismul cuplurilor? 
Când iubeşti, cum te simţi?
Când doreşti, cum anume e diferit?

Acestea sunt câteva din întrebările centrale ale explorării asupra naturii dorinţei erotice şi dilemelor care apar odată cu ea în iubirea modernă. 

Sunt Gabriel Nedelcu și te aștept cu bucurie să petrecem o seară pozitivă "altfel", o seară cu încântare, umor, bună dispoziție. Vă fi o seară în care abordarea sexualității este delimitată de cât poate oratorul să spună și cât poate auditorul să accepte.

Data: 19  iunie 2018 ora 17:00-19:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: