Multe femei si multi barbati au anumite dificultati in relatiile sexuale. Acest lucru ii face sa fie mai rigizi, mai distanti in relatiile intime sau uneori sa le evite cu desavarsire. Ei pot simti retinere, respingere, frustrare, greata, frica, dezamagire sau pot avea multe alte trairi care ii blocheaza in relatiile de cuplu. Astfel, intre parteneri pot aparea in timp neintelegeri, distanta emotionala sau chiar destramarea relatiei.

Insa, ce anume se afla in spatele acestor dificultati? Care sunt aspectele constiente sau inconstiente care ne influenteaza propria sexualitate?

Va invit sa iesim din suferinta pe care ne-o poate crea faptul ca pastram aceste problematici importante sub sigla de "subiecte  tabu", sa discutam deschis si sa constientizam ceea ce ne blocheaza pentru a putea face pasi catre mai multa bucurie si implinire in relatiile noastre de cuplu.

Ma numesc Alina Florea si sunt psihoterapeut de cuplu si familie, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Mereu am fost fascinata de forta energiei sexuale ce vine din adancul nostru, de cat de puternica este legatura dintre sexualitatea noastra si vitalitatea/ bucuria cu care ne traim sau nu viata, de cum pot fricile noastre inconstiente ce tin de sexualitate sa ne influenteze toate domeniile vietii. Aceste lucruri m-au determinat in timp sa ma specializez in Psihosexologie si in programe pentru sanatate intima feminina. In prezent, organizez periodic  grupuri de terapie pentru femei - "Vindecarea sexualitatii feminine", sesiuni de tonifiere perineala si sanatate intima feminina si sprijin cuplurile ce intampina dificultati prin programe de psihoterapie.

Te invit să descoperim împreună ce înseamnă, oare, această armonie între sexe!

Data: 9 aprilie 2019, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: