Seri de dezvoltare personala

    

Seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă!

 

Asociaţia Schimbare Pozitivă îţi ofera un cadru de întâlnire şi socializare cu discuţii conduse de speakeri cu experiență în domeniu. Este locul unde îți iei porția de energie pozitivă.

Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a găsi niște răspunsuri la o anumită problemă și i-ar fi prins bine să interactioneze cu cineva care a depăsit o situație asemanatoare și care îl poate inspira. Noi îți oferim șansa de a fi în preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viața pe care ți-o dorești.

Lasă-te inspirat și cu siguranță te vei regăsi.

Participarea la ”Seri Pozitive” este pe baza unei donații. O suma minimă recomandată este 30 lei însă nu lasa banii să te impiedice să fii alături de noi la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja asa cum e mai bine pentru tine.

Întâlnirile se desfașoară marțea, aproximativ în același interval orar în mai multe orașe din țară. Lista orașelor în care se desfășoară proiectul, precum și detaliile aferente fiecarui eveniment în parte, este disponibilă pe această pagina, în partea stângă. 

Credem cu tarie că dacă ne unim forțele, dacă marțea, aproximativ în același interval orar, în mai multe orașe din țară, ne încărcăm pozitiv lăsându-ne inspirați, decidem să facem schimbări pozitive, încet încet această "influență" pozitivă se va răspândi tot mai mult, așadar fă ceva pentru comunitatea ta: "Decide să ai viața pe care ți-o dorești, ACUM".

În cadrul fiecărei seri pozitive participanții pot câștiga premii aduse de sponsorii noștri. Câștigătorul se desemnează prin tragere la sorți.

Temele prezentate le vom anunța din timp pentru a vă putea rezerva locul la prezentările care vă inspiră.

Pentru detalii legate de partea organizatorică, temele prezentare și orașele în care se desfăsoară Serile Pozitive te rugăm să accesezi datele din partea stângă a acestei pagini. 

Te așteptăm cu drag!