Seri Pozitive

SERI DE SOCIALIZARE ȘI
ÎNCĂRCARE CU ENERGIE POZITIVĂ!

Mindfulness și Inteligență Emoțională

Online / Marți, 06 Iunie 2023 / orele 19:00

Acordare la ritmul vieții

Online / Marți, 02 Mai 2023 / orele 19:00

Există viață și după divorț

Online / Marți, 28 Martie 2023 / orele 19:00

Misiunea personală. Rolul tău aici pe Pământ.

Online / Marți, 21 Februarie 2023 / orele 19:00

Ce ne impiedica sa fim fericiti de sarbatorile de iarna? Cum putem sa ne activam starea de fericire, in ciuda a ce traim intens?

Online / Miercuri, 7 Decembrie / orele 18:00

Asociaţia Schimbare Pozitivă îţi ofera un cadru de întâlnire şi socializare cu discuţii conduse de speakeri cu experiență în domeniu. Este locul unde îți iei porția de energie pozitivă.

Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a găsi niște răspunsuri la o anumită problemă și i-ar fi prins bine să interactioneze cu cineva care a depăsit o situație asemanatoare și care îl poate inspira. Noi îți oferim șansa de a fi în preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viața pe care ți-o dorești.

Lasă-te inspirat și cu siguranță te vei regăsi.

Participarea la ”Seri Pozitive” este pe baza unei donații. O suma minimă recomandată este 30 lei însă nu lăsa banii să te impiedice să fii alături de noi la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja asa cum e mai bine pentru tine.

Întâlnirile se desfășoară marțea, aproximativ în același interval orar în mai multe orașe din țară. Lista orașelor în care se desfășoară proiectul, precum și detaliile aferente fiecarui eveniment în parte, este disponibilă pe această pagină.

Credem cu tarie că dacă ne unim forțele, dacă marțea, aproximativ în același interval orar, în mai multe orașe din țară, ne încărcăm pozitiv lăsându-ne inspirați, decidem să facem schimbări pozitive, încet încet această „influență” pozitivă se va răspândi tot mai mult, așadar fă ceva pentru comunitatea ta: „Decide să ai viața pe care ți-o dorești, ACUM„.

În cadrul fiecărei seri pozitive participanții pot câștiga premii aduse de sponsorii noștri. Câștigătorul se desemnează prin tragere la sorți.

Temele prezentate le vom anunța din timp pentru a vă putea rezerva locul la prezentările care vă inspiră.

Pentru detalii legate de partea organizatorică, temele prezentate și orașele în care se desfăsoară Serile Pozitive te rugăm să accesezi datele prezentate pe această pagină.

Te așteptăm cu drag!

Dă click pe fiecare oraș în parte pentru a vedea detalii despre Serile Pozitive organizate de asociația noastră.

Donează 2%

Vrei sa faci o schimbare pozitiva in viata ta? Atunci SUS cu TINE si sustine activitatile Asociatiei Schimbare Pozitiva.

Sustinand activitatile noastre aduci CLARITATE, SENINATATE si SENS oamenilor care par ca s-au pierdut. E nevoie de putin ca sa faci MULT in viata unui om.