Seri Pozitive

Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a dezbate o anumită problemă care-i de bătăi de cap şi la care vrea să găsească o soluţie rezonabilă, împreună cu un expert. Şi asta pentru că de multe ori cei din jurul nostru îşi dau cu părerea deşi nu înţeleg ce nevoi avem noi, iar noi fie luăm decizii mai puţin inspirate fie rămânem împietriţi de frică şi nu mai luăm nici o decizie.

Asociaţia Schimbare Pozitivă îţi creează acum un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, discuţii pe tematici bine definite, conduse de persoane cu experienta de viata.

Vom vorbi despre valorile personale, misiunea personală, creativitate, comunicare nonviolentă, iubire, sexualitate, relaţii de cuplu, singurătate, gestionarea emoţiilor, despre complexe, atitudine, antreprenoriat, leadership, managementul timpului, echilibru între viaţa personală şi cea profesională, găsirea misiunii profesionale, managementul carierei, strategii de găsire a jobului dorit, conflicte părinţi copii, educaţie financiară, despre convingerile limitative etc.

Temele de discuţie vor fi anunţate periodic, astfel încât cei interesaţi să se poată înscrie din timp.

Mai multe detalii gasesti AICI.

 

Publicat in 21/02/2013
GO TOP