Vom începe această temă cu o simplă întrebare: Ce cauți aici?

Răspuns la îndoieli, convingeri? Exactitate? Poate o „nouă" informație pe care mai apoi să nici nu o folosești? Ai venit din curiozitate sau plictiseală? ... Îți perzi timpul! 

Toți cei prezenți sunteți aici pentru a primi ceva, mai exact, o calitate energetică, care, într-un fel sau altul, sperând sau nu, să vă deschidă ochii spre ceva anume.  Se poate numi știință, gândire, meditație, stare de bine sau spiritualitate chiar. Dar voi întreba și aceasta, pentru tine însuți: în ce constă „spiritualitatea"? Ce este, ce are la bază? Are dogme, dreptate sau este doar un nou „trend" și un subiect de discuție bine vândut?!

Am să mă abțin de teoriile deja bine cunoscute, scrise și publicate, respectiv de orice legătură cu școli spirituale împreună cu practicile lor. In cadrul aceste Seri Pozitive voi aduce în discuție două lucruri pe care mulți dintre noi le uităm sau cel puțin nu suntem conștienți deși le facem zilnic, greșit.  În opinia mea, spiritualitatea ar putea începe de la aceste două lucruri.

Sunt Szakács Botond  și te invit cu multă plăcere să descoperim împreună cele două lucruri și să înțelegem importanța lor.

Data: 4 iulie 2017, ora 18:00-20:00

Locația: Shambala Tea&Book, Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 28

Consumația NU este inclusă.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea în continuare a Serilor Pozitive.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. Te așteptăm!

Inscrieri: